κριτσανιστά κρουασάν-προιοντα ζύμης πέκος

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η οικογενειακή επιχείρηση ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ¨ΠΕΚΟΣ¨ έχει ξεκινήσει σε αυτόν τον χώρο προϊόντων από το 1991.
Ανοίξαμε μικρά καταστήματα, παράγωντας και πουλώντας λιανική μέχρι το 2000.
Μετά από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δουλείας αποφασίσαμε το 2002 να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να ασχοληθούμε με την χονδρική και να τροφοδοτήσουμε καταστήματα λιανικής πωλήσεως.
Ο λόγος και οι κύριοι παράγοντες που συνεχίζουν και συντελούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης, είναι ότι βασιζόμαστε στα παραδοσιακά, χωριάτικα και χειροποίητα προϊόντα με πολύ αγνά υλικά και πλούσια γέμιση τα οποία εντυπωσιάζουν τους πελάτες μας.
Τα προϊόντα μας διακινούνται στην Αττική με φορτηγά ψυγεία της εταιρίας μας και εκτός αυτής με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες.
Με κατεψυγμένα προϊόντα τροφοδοτούμε όλα τα σχετικά καταστήματα όπως αρτοποιία, πρατήρια άρτου, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία και catering.
Παρά τις δυσκολίες η επιχείρηση ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ¨ΠΕΚΟΣ¨ έχει τηρήσει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης βασιζόμενη στην ποιότητα και της λογικές τιμές.
Ο πήχης έχει ανάβει ψηλά, λόγω της δημιουργικής φαντασίας και κυρίως της όρεξης και αγάπη για δουλειά.
Με το σκεπτικό ότι οι δικοί σας πελάτες είναι ταυτόχρονα και δικοί μας.
Και λόγω ότι θέλουμε πάντοτε ευχαριστημένους πελάτες αποκτούμε κίνητρο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η συνειδητή εργασία και ο καθημερινός αγώνας, είναι για μας δεδομένα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δέσμευση του ευχαριστημένου πελατειακού κοινού.
Με εκτίμηση
Γρηγόρης Πέκος
1991

Η αρχή της οικογενειακή επιχείρησης ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ "ΠΕΚΟΣ". Ξεκινήσαμε και ανοίξαμε μικρά καταστήματα, παράγωντας και πουλώντας λιανική μέχρι το 2000.

2000

Παραγωγή και Πώληση των Προϊόντων μας σε Λιανική.

2002

Κάναμε το μεγάλο βήμα και ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε με την χονδρική και να τροφοδοτούμε καταστήματα Λιανικής Πωλήσης.

2019

Συνεχίζουμε δυναμικά την παραγωγή χειροποίητων προϊόντων.

ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΙΛΟΥ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΕΚΟΣ

We work all the time with our customers and together we are able to create beautiful and amazing things that surely brings positive results and complete satisfaction.