Τηλ: 210-2386446 | info@pekos.gr

Η εταιρία μας

Η οικογενειακή επιχείρηση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΕΚΟΣ έχει ξεκινήσει σε αυτόν τον χώρο προϊόντων από το 1991. Ξεκινήσαμε και ανοίξαμε καταστήματα μικρά παράγοντας και πουλώντας λιανική μέχρι το 2000. Μετά από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δουλείας αποφασίσαμε το 2002 να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να ασχοληθούμε με την χονδρική και να τροφοδοτήσουμε καταστήματα λιανικής πωλήσεως.

Ο λόγος και οι κύριοι παράγοντες που συντελέσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης είναι ότι βασιστήκαμε στα παραδοσιακά χωριάτικα και χειροποίητα προϊόντα με πολύ αγνά υλικά και πλούσια γέμιση τα οποία εντυπωσίασαν τους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας διακινούνται στην Αττική με φορτηγά ψυγεία της εταιρίας μας και εκτός αυτής με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες. Με κατεψυγμένα προϊόντα τροφοδοτούμε όλα τα σχετικά καταστήματα όπως αρτοποιία, πρατήρια άρτου, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία και catering.

Παρά τις δυσκολίες η επιχείρηση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΕΚΟΣ έχει τηρήσει μια δυναμική πορεία ανάπτυξης βασιζόμενοι στη ποιότητα και της λογικές τιμές. Ο πήχης έχει ανάβει ψηλά χάρις την δημιουργική φαντασία και κυρίως την όρεξη και αγάπη για δουλεία. Με το σκεπτικό ότι οι δικοί σας πελάτες είναι ταυτόχρονα και δικοί μας. Και επειδή θέλουμε πάντοτε ευχαριστημένους πελάτες αποκτούμε κίνητρο για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Η συνειδητή εργασία και ο καθημερινός αγώνας είναι για μας δεδομένα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δέσμευση του πελατειακού κοινού.

Καλές δουλείες

Με εκτίμηση Γρηγόρης Πέκος

Επικοινωνία

  • ΜΙΝΩΟΣ 39, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΘΗΝΑ
  • 210-2386446 697-8370718
Scroll to top