Τηλ: 210-2386446 | info@pekos.gr

Η εταιρία μας

Η οικογενειακή επιχείρηση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΕΚΟΣ έχει ξεκινήσει σε αυτόν τον χώρο προϊόντων από το 1991. Ξεκινήσαμε και ανοίξαμε καταστήματα μικρά παράγοντας και πουλώντας λιανική μέχρι το 2000. Μετά από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της δουλείας αποφασίσαμε το 2002 να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να ασχοληθούμε με την χονδρική και να τροφοδοτούμε καταστήματα λιανικής πωλήσεως.

Ο λόγος και οι κύριοι παράγοντες που συντελέσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησης είναι ότι βασιστήκαμε στα παραδοσιακά χωριάτικα και χειροποίητα προϊόντα με πολύ αγνά υλικά και πλούσια γέμιση τα οποία έχουν εντυπωσιάσει τους πελάτες μας. Τα προϊόντα μας διακινούμαι στην αττική με φορτηγά ψυγεία της εταιρίας μας και εκτός αττικής με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες. Τροφοδοτούμε όλα τα καταστήματα με κατεψυγμένα προϊόντα όπως αρτοποιία, πρατήρια άρτου, αναψυκτήρια, ξενοδοχεία και catering.

Παρά τις δυσκολίες η επιχείρηση ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΠΕΚΟΣ θα τηρήσουμε την πορεία δυναμικής ανάπτυξης βασιζόμενοι πάνω στη ποιότητα και της λογικές τιμές βάζοντας τον πήχη ψηλά με δημιουργική φαντασία και κυρίως με όρεξη και αγάπη για δουλεία. Αυτό που μας ενώνει με σας που συνεργαζόμαστε είναι οι πελάτες σας διότι οι δικοί σας πελάτες είναι ταυτόχρονα και δικοί μας πελάτες, όταν έχετε ευχαριστημένους πελάτες έχουμε και μείς κίνητρο για να κάνουμε ότι καλύτερο δουλεύοντας συνειδητά πάνω στα προϊόντα μας με αποτέλεσμα να διατηρήσετε και να διευρύνετε το πελατειακό σας κοινό με καθημερινό αγώνα.

Καλές δουλείες

Με εκτίμηση Γρηγόρης Πέκος

Επικοινωνία

  • ΜΙΝΩΟΣ 39, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΘΗΝΑ
  • 210-2386446 697-8370718
Scroll to top